Menu

Devroe Marktstudies

Client

Devroe Marktstudies

Services

Rebranding, drukwerk

Date

oktober 31, 2023

Onlangs benaderden Devroe Marktstudies ons met de vraag of we hun huidige branding onder handen konden nemen. Devroe Marktstudies is een expert op het gebied van marktonderzoek en biedt gericht advies aan. Met hun uitgebreide kennis van de markt weten ze precies waar ze het over hebben. Hun huidige branding voldeed namelijk niet langer aan de moderne normen en communiceerde niet duidelijk waar Devroe Marktstudies voor staat: het succesvol starten met diepgaande kennis over de markt. Met deze visie ontwikkelden wij een volledige nieuwe branding voor Devroe markstudies.

Old New

Branding

Voor Devroe Marktstudies hebben we een geheel nieuwe branding gecreëerd, waarbij we tegelijkertijd respect hadden voor het bestaande. Hierdoor handhaven we de basiskleuren die alomtegenwoordig waren op de website en andere communicatiekanalen. Ons hoofddoel was om visueel te illustreren wat de kernactiviteiten van Devroe Marktstudies zijn en waar het bedrijf voor staat.

Drukwerk

In lijn met de nieuwe branding, zorgden we ook voor nieuwe visitekaartjes. Zo trekken we de nieuwe visuele stijl door in de zakelijke communicatie van Devroe Marktstudies.

Hulp nodig bij jouw online & offline communicatie?

NL

Menu

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.