Menu

Fleur de sel

Een nieuwe identiteit voor een restaurant onder de Spaanse zon

Branding, naming, webdesign, drukwerk, fotografie, sociale media

Bij Fleur de Sel kan je genieten van ontbijt, lunch en diner onder de Spaanse zon. Dit restaurant in de buurt van Marbella gaat altijd aan de slag met verse lokale ingrediënten. Ze werken dan ook onder het motto: "Fine food that makes you feel good".

Branding

Voor het restaurant kozen wij een warm kleurenpalet dat past bij de locatie van het restaurant. De hedendaagse font zorgt voor een moderne look and feel.

Previous slide
Next slide

Drukwerk

Veel restaurants krijgen nog altijd reclame via word of mouth. Om dit te ondersteunen kon een visitekaartje niet ontbreken. De bijpassende menukaart werd opgemaakt met een moderne twist. 

Fotografie

Om de website een authentieke touch te geven en genoeg content te voorzien voor sociale media ging er een fotograaf langs. Op de foto's zie je de kleurrijke gerechten en de ontspannen sfeer die het restaurant eigen zijn. 

Previous slide
Next slide

Sociale media

Als zaakvoerder van een restaurant heb je het vaak heel druk. Om het team van Fleur de Sel te ontzorgen beheren wij hun sociale media.

Website

Een website is belangrijk voor een restaurant. Klanten kunnen de menukaart raadplegen, up-to-date blijven,  een tafel reserveren...

NL

Menu

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren.